Muligheder nær Fjord&Bælt

Kerteminde Bed & breakfast Hotel

260 meter fra Fjord&BæltLigger i “vandkanten” ud til havet, den gamle og den helt nye renæssance havn, og tillige med i hjertet af den gamle idylliske fiskerby Kerteminde. Vi har på det tidligere sømandshjem en helt enestående udsigt og skønne renoverede lyse værelser. Her oser af atmosfære og historie.

Læs mere

Tornøes Hotel

400 meter fra Fjord&BæltTornøes Hotel ligger i hjertet af den gamle fiskerby Kerteminde. Ved Langebro byder Kertemindes mest berømte kvinde Amanda velkommen til byen. Kerteminde er en meget hyggelig by med alt inden for kort afstand. Man har med respekt bevaret mange fiskerhuse i den gamle bykerne. Nyd en smuk og oplevelsesrig tur til Lillestranden med de små joller, fiskegarn og tjærede skure. Gamle købmandsgårde ligger stadig som stolte monumenter over en tid, hvor der blev handlet med den store verden.

Læs mere

Købmandsgårdens Bed and breakfast

500 meter fra Fjord&Bælt Købmandsgårdens Bed and breakfast ligger midt i Andresens Købmandsgård i Kerteminde. Købmandsgården består af bygninger helt tilbage til 1500 tallet og midt i denne store fredede brostensbelagte gård finder man Mellemmagasinet, som er fra 1700 tallet. Hele bygningskomplekset blev renoveret i 2001, og fremstår i dag udvendigt som en fredelig tidslomme midt i byen.

Læs mere